HELP TRANS 011 Beograd, sanitetski prevoz pacijenata, invalida, bolesnih, nepokretnih i teško pokretnih osoba

 

Sanitetski prevoz do Slankamen banje

Sanitetski prevoz do Slankamen banje Slankamen banja se nalazi na desnoj obali Dunava, na istočnim padinama Fruške Gore, u jugoistočnom Sremu, na nadmorskoj visini od 80 metara.

Sanitetski prevoz do Selters banje

Sanitetski prevoz do Selters banje Selters banja, smeštena u Mladenovcu, predstavlja organizacioni deo Instituta za rehabilitaciju sa sedištem u Beogradu. Nalazi se na manje od 50 km udaljenosti od Beograda i ima kapacitet od 300 kreveta u okviru zdravstvenih ustanova.

Prevoz bolesnog pacijenta

Sanitetski prevoz bolesnika - Help Trans 011Sanitetski prevoz Help Trans 011 je sigurna opcija za prevoz bolesnih pacijenata. Važno je da pacijenti dobiju kvalitetnu pomoć i negu tokom transporta, stoga je važno angažovati pouzdanu medicinsku uslugu.

Prevoz pacijenta iz Austrije / Beč

Prevoz pacijenta sanitetskim vozilom iz Austrije (Beč - Ordinations Zentrum ) do Srbije (Beograd - privatan smeštaj), 650 km, 6 sati puta.

Dežurstvo na fudbalskoj utakmici

Dežurstvo na fudbalskoj utakmici

Dežurstvo sa specijalno opremljenim Help Trans sanitetskim vozilm u suradnji sa domom zdravlja Vizim na fudbalskoj utakmici na stadionu Železnik.

Dežurstvo u Institutu Vinča

Vozilo i ekipa Help Trans 011 u saradnji sa klinikom Nova na dežurstvu u Institutu Vinča za vreme edukacije osoba za uništavanje hemijsko biološkog oružja.

Prevoz pacijenta iz Nemačke

Prevoz pacijenta iz Nemačke (Schwarzwald-Baar Klinikum / Villingen-Schwenningen) do Srbije (Banja Koviljača / Loznica), 1300 km, 14 sati puta.

Pages

Copyright © 2023, Sanitetski prevoz pacijenata. Developed by Animat studio.