HELP TRANS 011 Beograd, sanitetski prevoz pacijenata, invalida, bolesnih, nepokretnih i teško pokretnih osoba

 

Sanitetski prevoz do Slankamen banje

Slankamen banja se nalazi na desnoj obali Dunava, na istočnim padinama Fruške Gore, u jugoistočnom Sremu, na nadmorskoj visini od 80 metara. Ova oblast ima bogatu istoriju, a tragovi rimskog uticaja su vidljivi kroz pronalazak žrtvenika Boga i ostalih artefakata.

Stari Slankamen je dobio svoj status od Despota Stefana Lazarevića 1404. godine, što je potvrđeno postojanjem stare pravoslavne crkve koju je podigao despot Vuk Grgurević, poznat kao Zmaj Ognjeni. Ovo mesto je bilo popularno među Rimljanima, a pronađeni tragovi ukazuju da su imali svoje terme.

Banja Stari Slankamen je poznata po lečenju različitih zdravstvenih stanja. Specijalna bolnica za neurološka oboljenja i postreumatska stanja "Dr Borivoje Gnjatić" pruža terapije i rehabilitaciju za oboljenja centralnog i perifernog nervnog sistema, lokomotornog sistema nakon povreda ili operacija, reumatizma i ginekoloških bolesti. Banja koristi mineralnu vodu temperature 18,4°C, koja je slano-jodnog natrijumskog tipa i nije namenjena za oralnu upotrebu. Voda u ovoj banji sadrži lekovite minerale kao što su natrijum-hlorid, jod, magnezijum, kalcijum, stroncijum i barijum.

U Specijalnoj bolnici za neurološka oboljenja i postreumatska stanja "Dr Borivoje Gnjatić", primenjuju se različite terapije, uključujući hidroterapiju, kineziterapiju, elektroterapiju i radnu terapiju, kako bi se obezbedilo efikasno lečenje i rehabilitacija pacijenata.


Help Trans 011 - Siguran sanitetski prevoz do banja u Srbiji i inostranstvu

Help Trans 011 je specijalizovana kompanija koja pruža profesionalne medicinske usluge transporta pacijenata do banja u Srbiji i inostranstvu. Naša misija je da obezbedimo brz, bezbedan i udoban prevoz za osobe kojima je potrebno lečenje u banjskim centrima i, po potrebi, pružimo adekvatnu medicinsku pomoć tokom putovanja.

Naša flota najsavremenijih ambulantnih vozila opremljena je svom neophodnom medicinskom opremom i resursima za pružanje hitne medicinske pomoći. Naš tim čine iskusni medicinski stručnjaci, uključujući lekare i medicinske tehničare, koji su obučeni da pruže neophodnu negu i podršku tokom putovanja.

Help Trans 011 obezbeđuje prevoz pacijenata sa različitim zdravstvenim stanjima, uključujući osobe sa reumatskim oboljenjima, respiratornim oboljenjima, dermatološkim tegobama, ginekološkim i neurološkim oboljenjima. Naš cilj je da obezbedimo udoban i bezbedan prevoz, prilagođen individualnim potrebama svakog pacijenta.

Uz Help Trans 011 možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdan i kvalitetan medicinski prevoz do željenog banjskog lečilišta. Naša posvećenost brizi o pacijentima i bezbednosti tokom putovanja je naš najveći prioritet.

Kontaktirajte nas već danas i uz stručnu medicinsku pomoć obezbedite bezbedan medicinski prevoz do banje u Srbiji ili inostranstvu. Vaše zdravlje je naša briga!

Sanitetski prevoz do Slankamen banje
Copyright © 2023, Sanitetski prevoz pacijenata. Developed by Animat studio.